Hej alla läsare!

Då är det dags för mig att ta över Mia Roswalls erfarna vimmelklackar och gå igenom premiärinbjudningarna som samlats på hög. Framöver blir det alltså jag som kommer att bjuda er på vimmelsnackisar och kändisnyheter. Jag började arbeta som reporter på Svensk Damtidning i april och har sedan dess bland annat fått resa till glamourbröllopet i Monaco, följt kronprinsessparet i München samt intervjuat en hel hop av intressanta kändisar. Tidigare har jag arbetat på en politisk tidning i USA, jobbat på en lokaltidning i Skövde och skrivit om kändisnyheter på en kvällstidning. Däremellan hann jag med några utbildningar. Och nu får jag äran att blogga för er läsare! Så låt oss snabbt lämna skryttexten om mig och gå vidare med texter om vimlande stjärnor

Läs mer:


Hej alla läsare!


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *