hårborttagning med laser och ipl? – Ida Warg


Hej Ida och tack för världens bästa blogg! Jag har en fråga som inte har med träning att göra men som många säker undrar över. Det är nämligen så att jag tycker det är jättejobbigt att hela tiden raka mig på ben, armhålor och andra ställen Jag funderar på att göra hårborttagning med laser och IPL och undrar om du har någon erfarenhet av det eller något ställe i Stockholm du rekommenderar? Kram
SVAR: Hej och tack snälla! Vad kul att du frågar om just det här då jag faktiskt tänkt på att kanske göra den behandlingen jag med då jag har en tjejkompis som gjort hårborttagning med laser på Lasercenter i Solna och är supernöjd. Jag har gjort ansiktsbehandlingar på Lasercenter och de är verkligen superproffsiga och duktiga så kan verkligen rekommendera att höra av dig till dem.
Svar på alla frågor om hårborttagning och mer info om behandlingen HÄR!

Se artikeln här:


Originalartikeln: hårborttagning med laser och ipl? – Ida Warg


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *