Hårborttagning för alltid! | Styleguide


Hej på er!
Med risk för att bli lite föööör privat så Måste jag tipsa om att ta bort oönskad hårväxt hos en tjej som heter Esmeralda. Jag har länge tänkt att det skulle vara skönt att slippa raka sig varje dag och slippa få stubb efter en dag. Så en kompis till mig sa gå till Esmeralda!! Jag tyckte det va jättepinsamt först men hon var såååå grym! Jag trodde dessutom att när man ska ta bort hår med laser att man tar en hårsäck i taget haha men det är en rektangulär maskin som du trycker mor huden i exempelvis armhålan… det tog max en kvart sen va jag klar.
Det krävs några behandlingar för att det ska försvinna helt men redan efter första gången försvann väldigt mycket och det som var kvar växte väldigt sakta. Sen när du är klar är det borta för ALLTID! Hur skönt?!!! Jag har ingen aning om det finns bra och dåliga som gör denna typen av behandlingar men jag kan bara gå i god för den här tjejen! Grymt proffsig!!
För att boka tid eller få mer information kontakta henne på telnr 0733-517334 el på mailadress:  esmee.light.clinic@gmail.com För att komma till hemsidan klicka HÄR

Nu ska jag tända lite ljus, sätta på mysig musik, lägga en ansiktsmask och lägga mig i soffan och njuta av en ledig kväll hemma ♥
Kram

Se mer här:


Originalartikeln: Hårborttagning för alltid! | Styleguide


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *