"Han satte en kniv mot halsen på mig"

Den före detta ”Idol”-jurymedlemmen Daniel Breiholtz berättar i ”Schulman Show” om hoten han tvingades utstå under tiden i rampljuset. Det är i veckans avsnitt av ” Schulman Show” som den före detta ”Idol”-jurymedlemmen Daniel Breitholtz berättar om tiden i ”Idol” och baksidan av att stå i rampljuset. – Det var en jättekonstig period i mitt liv, jag gick från att vara helt, helt okänd till att varenda människa hade en åsikt om mig, alla jag träffade. Jag hade mycket problem också, jag levde med livvakt under 18 månader. Först fick jag skriftliga dödshot skickade till TV4 , efter första året, säger Daniel och fortsätter: – Sedan kom det en kille och satte en kniv mot halsen på mig i en trappuppgång

Se artikeln här:


"Han satte en kniv mot halsen på mig"


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *