Fundering över utländsk tjej

Jag har snackat med en tjej på internet till och från 2006, hon bor i ett annat land och det har därför bara varit vänskapligt. Jag reste nyligen utomlands till samma land som hon bor i och mötte henne två gånger under mina veckor i landet(jag var på andra platser i landet så kunde inte träffa henne mer). Jag har nu märkt efter att jag träffat henne att jag har börjat utveckla känslor för henne, mer än vänskapliga sådana. Hon är en relativt konservativ tjej och har varit singel en längre stund, hon ser ganska bra ut och är i bra form, hon tycker feminism är nonsens och är emot mångkultur och liberalismen, hon har uttryckt att hon vill ha en man som tillåter henne baka och laga mat åt honom medan han sköter husets ekonomi.

Läs mer här:


Fundering över utländsk tjej


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *