Fransk Quiche

4,6 av 5 stjärnor5 stjärnor77%4 stjärnor11%3 stjärnor5%2 stjärnor5%1 stjärna0%76 röster76 Strikt LCHFStrikt LCHF80% Fett17% Protein3% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Medium 10 + 45 m10 minuter förberedelse45 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Fransk Quiche”,”description”:”Den mest klassiska av dem alla, och urmodern till mu00e5nga av dagens matpajer. En u00e4kta quiche har franskt pu00e5bru00e5 och nu00e5gra fu00e5 men vu00e4lvalda ingredienser i fyllningen u2013 ost, u00e4gg och ru00f6kt flu00e4sk u2013 su00e5 klart!”,”datePublished”:”2017-06-28T15:37:35+02:00″,”prepTime”:”PT10M”,”cookTime”:”PT45M”,”totalTime”:”PT55M”,”recipeYield”:”6 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/fransk-quiche”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2016/12/DD-333-2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2016/12/DD-333-2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2016/12/DD-333-2.jpg”,”width”:2929,”height”:4382,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2016/12/DD-333-2-800×1197.jpg”,”width”:800,”height”:1197,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2016/12/DD-333.jpg”,”width”:4262,”height”:2840,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2016/12/DD-333-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Su00e4tt ugnen pu00e5 175 grader. Mixa alla ingredienserna till pajdegen i en matberedare till en fast deg.”,”2 Tryck ut degen med vu00e4loljade hu00e4nder eller slickepott i en springform. Klu00e4m gu00e4rna lite bakplu00e5tspapper mellan ring och botten su00e5 blir det lu00e4ttare att fu00e5 loss den gru00e4ddade pajen.”,”3 Lu00e5t vila i kylen medan du gu00f6r i ordning fyllningen.”,”4 Hacka lu00f6ken fint och tu00e4rna flu00e4sket. Stek med lite smu00f6r tills lu00f6k och flu00e4sk fu00e5tt fu00e4rg

Se artikeln här:


Läs mer: Fransk Quiche


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *