Förlovad med kille, fortfarande känslor för ex

Hej Lånar detta konto för att ventilera lite av min situation.. Det är så att jag och min kille, 21 respektive 22, är förlovade och har varit tillsammans i drygt 1 år, dock har vi känt varann länge, och vi har som varit lite till och från i flera år, men nu tänkte jag väl lite ”allt eller inget” bära eller brista.. Saken är den att jag och mitt ex aldrig fick något tydligt avslut, utan vi har som varit och är fortfarande kära i varandra, trots att det gått närmare ett 1½ år sedan vi ”gjorde slut”.. Han vill gärna vara med mig, men jag sitter där jag sitter..

Läs mer:


Förlovad med kille, fortfarande känslor för ex


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *