Flickvän jobbig som satan!

Ska ta det kort och tydligt. Vi har varit tillsammans i 2 år, hon pluggar i min hemstad och har inte så många vänner jag får vara både hennes flickvän och pojkvän men det har jag fullt förståelse för, jag finns där för henne och allt när hon int ehar någon annan, ibland umgås hon med min familj men det räcker helt enkelt inte. Men hon tar föör mycket av min fritid också, jag har andra vänner och andra saker att göra, har plugg att sköta och ett deltidjobb fast nu på sistone har det blivit överdrivet jobbigt, jag måste tydligen va med henne VARJE DAG! och hon börjar bli sur över allt jag gör ibland även mina ansiktsvanor. Jag kan vara med henne en hel vecka i streck men skiter jag i att gå till henne EN DAG så blir hon sur och blir riktigt jobbig jag orkar bara inte med detta men vad kan jag göra? Jag älskar henne mer än allt och planerar att gifta oss då det är dags snart känner vi men frågan är om jag kommer klara av detta i framtiden?

Se artikeln här:


Flickvän jobbig som satan!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *