– Fet hud med papelacne

Här är en del av ett mail jag fick av en tjej som vill testa La Roche-Posay´s produkter men som behöver hjälp med vilka produkter som passar:                                                                                               ”Jag skulle vilja köpa La Roche Posay -produkter och undrar om du skulle kunna ge mig lite råd vad jag ska välja. Angående hudtyp som du beskriver i ditt blogginlägg skulle jag säga att jag har mest fet hy, men även blandad (eller om det är att jag är yttorr?).  Jag får väldigt fet hy i t-zonen, även tinningarna och käklinjen. På kindbenen är det torrare. Angående hudtillstånd så har jag acne. Inkapslade vita pormaskar på kindbenen, käklinjen, tinningar, panna och runt näsa och munn (ja typ överrallt)

Fortsätt att läsa här:


Originalartikeln: – Fet hud med papelacne


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *