Exotisk och lyxig!

recension ricki hall booz baccy beard balm

Captain Fawcett. Ett märke som skriker kvalité om sig. Ett märke som för somliga blivit en livsstil att följa. Först tog de fram oljan med Booze & Baccy doften i samarbete med den världskände modellen Ricki Hall, nu blev det dags för en beard balm i samma doftserie. Hur pass bra är balmen egentligen? Doftar den lika bra som oljan?

beard balm captain fawcett

Booze & Baccy balmen kommer i en vanlig aluminiumburk, likt andra balmer och vaxer, men ändå känns den mer ”lyxig” av sig, tack vare Captain Fawcetts egen design på omslaget.

Balmen är mjuk i sig, men klumpar lite (det kan bero på kall temperatur), så man behöver gnugga den lite i handflatorna för att få till det jämt och fint. Balmen gör det den ska i skägget, det klumpar inte och ”sitter i” hela dagen. Den ger lätt kontroll så som en balm ska göra, dock ger den en ordentlig lyster, om man nu ska jämföra den med vissa andra balmer, å andra sidan är detta ingenting negativt då det ger en känsla av att man har fixat till sig inför en viktig tillställning.

Booze & Baccy doften i balmen känns inte lika klar, tydlig och god som i Booze & Baccy oljan. Trots samma lyxiga och fina doft i balmen och oljan, så känns det som att doften i oljan är snäppet bättre, och detta kan bero på att framställningen av olja och balm inte direkt sker på samma sätt.

recension ricki hall booz baccy beard balm

I överlag är detta en jättefin balm, det är värt att nämna att den även fungerar som ett mjuk mustaschvax, klart en utav de bättre balmerna jag provat. Priset känns rimligt (till och med nästan för bra) med tanke på det man får, den ger alltså valuta för pengarna.

Betyget på denna balm dras ned en liten gnutta, då doften inte exakt är lika tydlig som oljan, trots det får denna balm en svag femma från mig.

groomingbetyg5minus

Kategorier:betyg 5, skäggvård, Captain Fawcett

Tagged as: bäst i test, skäggvård, recension, mustaschvax, testpilotsfavorit, skäggvax, beard balm, Ricki Hall, Captain Fawcett Beard Balm Ricky Hall’s Booze & Baccy

Fortsätt att läsa här:

Originalartikeln: Exotisk och lyxig!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *