Enkel och bra after shave

betyg 3

Aftershave balm eller gel brukar inte vara något jag fördrar annat än möjligtvis på vintern när det är torrt i den kalla luften. När jag skriver detta så är det just den årstiden så det är ju ett ypperligt tillfälle att testa och utvärdera produkten.

Förpackningen består av en 50 ml pumpflaska i plast med en stilren men lite smått fantasilös etikett. Gelén är ganska lätt i konsistensen och känns inte alls flottig. Den känns en liten aning sval mot huden och har en lätt åtstramande effekt. Den innehåller ingen alkohol så den lätt svidande känslan som traditionellt rakvatten ger uteblir. Under sommaren varma dagar kanske man kan ha den i kylskåpet för att få ännu mer svalka efter rakningen? Huden känns fräsch och återfuktad och enligt produktbeskrivningen ska den motverka irritation och utslag.

Doften beskrivs ganska målande som citrus med örter och trä. Jag tycker att den har en ganska enkel men ändå fräsch citrusdoft.

recension klassisk rakning mondial 1908

En enkel och bra aftershave gel sammanfattningsvis. Mondial 1908 – Antica Barberia Aftershave Gel, Original Citrus gör det den ska men bjuder inte på några sensationella upplevelser.

testpilotsrecension

Fortsätt att läsa här:

Originalartikeln: Enkel och bra after shave


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *