En himmelsk rakning

När 4VOO Ultimate Shaving Cream ramlade ner i brevlådan så tänkte jag ”400 spänn för en rakkräm, for real??” Så här med facit i hand så kan jag dock nöjt konstatera att det är skillnad på rakkräm och rakkräm.

4VOO Ultimate Shaving Cream känns lyxig i sin glänsande silverfärgade kartong och det är faktiskt inte bara yta. Produkten gör din hud löjligt mjuk och len. Redan efter första användandet kände jag hur varenda por fylldes av välbehag. Den ger också ett överlägset glid för den närmaste och mest bekväma rakning jag upplevt. Ingen irritation, inga skärsår.

Den innehåller dessutom ett antal väldoftande ingredienser som lugnar och återfuktar huden på ett extraordinärt sätt. Krämen är lätt att applicera på rengjord hud och efter rakningen sköljer man helt enkelt ansiktet med lagom varmt vatten. Du kommer att häpna över resultatet.

Priset gör att jag inte använder produkten varje dag men de dagar jag vill känna mig lite extra lyxig och fräsch eller kanske belöna huden för lång och trogen tjänst så plockar jag fram min 4VOO Ultimate Shaving Cream, den gör mig aldrig besviken.

Postat i betyg 5, rakning | Taggad 4VOO Ultimate Shaving Cream, Aloe vera, bäst i test, hudirritationer, lugnar huden, rakkräm, skärsår, under rakning

Se mer här:

Originalartikeln: En himmelsk rakning


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *