Emma ångrar inte sveket i ”Paradise hotel”

Hennes svek får alla att tappa hakan.Nu förklarar Emma Andersson varför hon offrade sin partner i ”Paradise hotel”.– Jag mådde jävligt dåligt, säger hon. I kvällens avsnitt av ”Paradise hotel” chockar Emma Andersson, 21, de andra deltagarna när hon offrar sin partner Yones Halberstad, 21, för 50 000 kronor.– Jag mådde jävligt dåligt just då och ville inte vara kvar. Alla som jag hade velat stå i en final med hade åkt ut så det var dött lopp. Jag och Yones hade inte pratat med varandra över huvud taget, säger hon till Nöjesbladet.Emma Andersson tycker att det hade varit ovärdigt att stå i final med en människa som hon inte känner.– Då står jag hellre på andra sidan och lägger min röst på de jag vill ska vinna. Och jag hade ju ingen aning om hur Yones tänkte, han kanske tänkte offra mig.
LÄS OCKSÅ
Paradise hotel-
profilen: ”Vill stå
upp för min sak”
 ”Jag var jätteledsen”I samma sekund som Emma Andersson tar klivet över linjen kommer tårarna. Samtidigt står Yones Halberstad och de andra deltagarna som frågetecken.– Jag var jätteledsen, jag förstod inte riktigt vad jag gjort. Det kändes inte som att det var jag. Jag kände mig elak trots att det är ett spel. Det var ju första gången jag gjorde något elakt över huvud taget. Men nu tycker jag att jag gjorde rätt val.Du skyller på en ”blackout” men är inte det bara ett svepskäl?– När jag stod där for tusen tankar i huvudet. Jag tänkte på min mamma och mitt hem. Jag vet att Malin vänder timglaset och plötsligt tar jag steget. Självklart är det inte bokstavligt talat en blackout men jag förstod inte riktigt vad jag hade gjort.
LÄS OCKSÅ

PLUS
Värsta skandalerna i ”Paradise Hotel”
 ”Fick inte prata med varandra”Yones Halberstad och Emma Andersson var tvungna att omedelbart lämna hotellet. Och när kamerorna slocknat tvingade produktionen dem att skiljas åt.– Vi fick inte ens lov att prata med varandra innan allt var över. Det var det som kändes tufft.Yones Halberstad min i programmet säger allt om hur han kände.– Det första jag tänkte var att det var ett skämt.I dag säger han dock att han förstår Emma Andersson.– Jag var en joker, vilka hade röstat på oss i en final?Trodde du det om henne?– Inte då.Kändes det deppigt?– Det är klart att det är tråkigt men jag känner att jag åkte ut på ett värdigt sätt.Ångrar du att du inte var snabbare och offrade henne?– Nej jag hade ingen tanke på det. Hon hade varit där sedan start och jag hade varit där i ett par dagar, jag kunde inte med det. I dag älskar jag Emma.I dag säger Emma Andersson att ”Paradise hotel” var psykiskt påfrestande.– På slutet kändes det ganska ensamt, det var bara jobbigt. Man hade ingen med omvärlden och allt är ett spel hela tiden. På slutet mådde jag väldigt dåligt.Finalen i ”Paradise hotel” sänds på onsdag.
paradise hotel
”Både snuskigt
och trist, TV3”
 

Se artikeln här:


Cred & Källa: Emma ångrar inte sveket i ”Paradise hotel”


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *