Ekologisk hudvård från Madara Eco @ Ekologisk hudvård och …

Posted on november 28th, 2011 ekohudvard Efter att ha läst om ett för mig nytt märke i nischen för ekologisk hudvård, Mádara Eco, så blev jag väldigt nyfiken och beslutade mig för att testa deras ansiktskräm Decoface Sun Flower, en ansiktskräm med bland annat kakao. Många gånger har jag inga större förhoppningar, eftersom min hud är minst sagt väldigt sensitive, men den här ansiktskrämen från Madara Eco passade min hud perfekt. Blev jätteglad. Nu ska jag definitivt kolla upp de andra produkterna från Madara, det här gav mig en smak för mera. Som jag förstod så är detta ekologisk hudvård från Lettland, märkt med EcoCert, och som ganska nyligen har lanserats i Sverige

Läs mer:


Originalartikeln: Ekologisk hudvård från Madara Eco @ Ekologisk hudvård och …


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *