Ekolicious: Färgad dagkräm från Mádara

Denna färgade dagkrämen från Mádara  funkar väldigt bra som bas under min mineral foundation. Jag har Moonflower  som är den ljusare nyansen och även om den inte är riktigt lika ljus som min hudton så smälter den in väldigt bra. Något av det bästa med denna färgade dagkrämen är att den inte känns fet eller tilltäppande på huden, snarare tvärtom! Det känns inte att jag har något på huden vilket jag gillar och därför passar den även utmärkt till personer med blandhy. Den ger inte så mycket täckning, men är däremot en väldigt bra bas under puder eller mineral foundation

Fortsätt läsa:


Originalartikeln: Ekolicious: Färgad dagkräm från Mádara


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *