EkoJante: Reflektioner "ekologiskt"

I min vardag omges jag av personer som tycker naturkosmetisk/ekologisk hudvård och smink är ett självklart alternativ. På mitt arbete på Turkos träffar jag personer som är nyfikna och intresserade. I vårt hem är det inget konstigt att det exempelvis åker fram en eterisk olja för att lindra eller pigga upp, att man äter bär, nässla för att stärka kroppen, men så har det inte alltid varit. Vi försöker köpa ekologisk mat och laga mat från grunden.  På utbildningen till ekologisk hudvårdsterapeut omges jag också av intresserade, engagerade personer med intresse för ekologisk hudvård

Se artikeln här:


Originalartikeln: EkoJante: Reflektioner "ekologiskt"


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *