Det funkar perfekt!

betyg 5

recension tabac

En komplett rakning med TABAC gör mig så jäkla lycklig. Doften och känslan ger en riktig pepp. Jag vet inte vad det är. Varje gång jag använt den så tänker jag alltid att jag borde använda den oftare. Men det finns ju så mycket man vill testa och så många andra favoriter så tyvärr blir det allt för sällan. Den ligger ändå starkt och tryggt på min Top-5-lista.

recension tabac

Det finns inte så mycket att säga om detta rakvatten mer än att det funkar perfekt. Doften är stark och håller många timmar. Det finns såklart en Edt i samma doft om man vill ha ännu längre hållbarhet på doften. Den levereras i en vit glasflaska med brun skruvkork. Den innehåller ganska mycket alkohol och har väldigt sammandragande effekt på huden efter rakningen. Alkoholen tar död på bakterier, läker effektivt små skärsår och stänger porerna. Har man väldigt känslig hy kan det vara värt att ha i åtanke. After Shave Balmen i samma doft funkar lika bra.

Doften är tidlös men passar nog bättre till lite mognare killar och män. Den spelar i samma klassiska liga som Brut, Old Spice och Aqua Velva.

Kategorier:betyg 5, rakning, Tabac

Tagged as: after shave, after shave balm, Aqua Velva, bäst i test, Brut, klassisk rakning, Old Spice, recension, TABAC After Shave Lotion, testpilotsfavorit

Läs mer här:

Originalartikeln: Det funkar perfekt!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *