Designern Emelie Törling är svenskan bakom Kate Moss nya favoritboots

Svenska sångerskan och designern Emelie Törling bor i New York tillsammans med sin make och dotter där hon driver sitt eget märke Leontine. För en tid sedan fick hon en beställning av supermodellen Kate Moss som numera bär Emelie Törlings skor nästan varje dag.– Det är helt overkligt att hon bär mina skor, säger designern till Metro Mode. Berätta om ditt klädmärke Leontine.– Under 2012 bodde i Los Angeles med min man Gustaf och sällan hittade jag boots eller accessoarer som jag ville bära. Så istället började jag skapa saker till mig själv

Se mer här:


Källa/Cred: Designern Emelie Törling är svenskan bakom Kate Moss nya favoritboots


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *