De är gäster i nya säsongen av "Parneviks"

Linda Lindorff, Lill-Babs och Tommy Nilsson är bara några av årets gäster i ”Parneviks”.
Den här säsongen dyker också internationella profiler upp i TV3-programmet – som Caitlyn Jenner.
– Caitlyn var supercool, säger Jesper Parnevik till Aftonbladet.I början av februari har ”Parneviks” premiär på TV3.
Det var länge osäkert huruvida programmet skulle få ytterligare en säsong, men nu står det klart vilka som är gäster i årets säsong av nöjesprogrammet.
I första programmet kommer Börje Salming och Markoolio att dyka upp, och följs i avsnitten efteråt av både svenska och även internationella kändisar.
Både Hollywoodskådespelaren Bill Murray och tidigare OS-hjälten Caitlyn Jenner dyker nämligen upp i programmet, när familjen Parnevik för första gången bjuder in internationella profiler till sitt hem i programmet.
TV4-programledaren Linda Lindorff, Melodifestival-profilen William Spetz och Lill Babs är några av de andra som syns i årets säsong av TV3-programmet.

LÄS MER: Jättebråket i Parneviks ”Pratar olika språk”

LÄS MER: Pegs kärleksbild med kändissonen

En annan av årets gäster är Elisabeth Höglund, som både Mia och Jesper Parnevik blev väldigt förtjusta i, berättar de i Aftonbladet.
– Elisabeth Höglund är en helt fenomenal kvinna. Hon är helt galet rolig. Jag visste väldigt lite om henne, men vilken intressant kvinna. Hon är så cool. Hon är i det stadiet i livet där hon säger vad hon tycker. Hon har gått igenom mycket så nu kör hon bara. Hon har ett gott, gott hjärta. Dessutom har hon rolig humor, snuskig humor vilket jag gillar, säger Mia Parnevik till tidningen.
Maken håller med om det goda betyget på gästen.
– Vi blev lite själatvillingar. Vi kom riktigt bra överens. Hon var ju en riktig krutkärring alltså. Jäklar vilken fart det var på henne. Det var en överraskning. Jag vet inte vad det var men jag tyckte hon var helskön, säger Jesper Parnevik till Aftonbladet.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se mer här:


Cred & Källa: De är gäster i nya säsongen av "Parneviks"


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *