Portioner: 1
Källa: Frank Andreasson
Visa alla recept för: Frank Andreasson
Foto: Frank Andreasson
Ingredienser:
2 msk Chiafrön
2 msk Solrosfrön
4 dl kallt vatten
1 1/2 tsk malen Kanel
1 msk Agave Sirap
1/2 dl 40% Grädde
Gör så här
Häll Chiafrön och Solrosfrön i ett stort Cocktailglas (0,6 liter), tillsätt vatten och låt stå i 15 minuter.
Rör om varannan minut under dessa 15 minuter så att Chiafröna inte klumpar sig.
Häll i Kanel, Agave Sirap och Grädde och rör om tills att allt har blandat sig.
Nu har du en fantastiskt god Cocktail med lite tuggmotstånd!
Skriv ut receptet
Tipsa en kompis om receptet
Lägg till en bild till receptet
Kommentarer (0)
Läs mer här:
Originalartikeln: Cocktail
Lämna ett svar