Classy Organic Skin Care Blogg om Ekologisk Hudvård & Hårvård …

Hoppas ni har haft en bra jul! Vi är tillbaka på jobbet och skickar ut paket precis som vanligt alla vardagar i veckan. Varje jul så läser jag en himla massa magasin, det är det bästa jag vet! Och i Damernas hittade jag lite ekologiska godbitar som finns i shoppen. Jag tycker att Damernas brukar vara bland de bättre på att ta med naturliga alternativ i tidningen, och det som är extra bra är att de oftast blandar in och behandlar dem precis som konventionella produkter. Jag gillar såklart även naturliga och ekologiska reportage och tycker de är super viktigt, men det är kul när det även blandas in på ett naturlig sätt i tidningarna.

Läs mer här:


Originalartikeln: Classy Organic Skin Care Blogg om Ekologisk Hudvård & Hårvård …


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *