Chililax på grönsaksbädd

4,3 av 5 stjärnor5 stjärnor66%4 stjärnor16%3 stjärnor0%2 stjärnor16%1 stjärna0%6 röster6 Strikt LCHFStrikt LCHF76% Fett20% Protein3% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 10 + 20 m10 minuter förberedelse20 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Chililax pu00e5 gru00f6nsaksbu00e4dd”,”description”:”Kalasgod chililax som serveras pu00e5 en ru00f6dgru00f6n bu00e4dd av gru00f6nsaker. Till det ett knu00e4ckigt brynt smu00f6r. En festligt god ru00e4tt som u00e4r klar pu00e5 mindre u00e4n 20 minuter!”,”datePublished”:”2017-06-17T15:10:59+02:00″,”prepTime”:”PT10M”,”cookTime”:”PT20M”,”totalTime”:”PT30M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/chililax-pa-gronsaksbadd”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-411-salmonasparagus2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-411-salmonasparagus2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-411-salmonasparagus2.jpg”,”width”:2515,”height”:3772,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-411-salmonasparagus2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-411-salmonasparagus.jpg”,”width”:3895,”height”:2597,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-411-salmonasparagus-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Bu00f6rja med att bryna smu00f6ret tills det u00e4r bu00e4rnstensfu00e4rgat och luktar nu00f6taktigt. Det u00e4r den knu00e4ckiga smaken som vi u00e4r ute efter hu00e4r. Stu00e4ll u00e5t sidan men hu00e5ll varmt.”,”2 Pensla eller bred tunt med sambal runtom laxen. Kanske behu00f6ver du spu00e4da ut chilin med lite vatten eller olja.

Se mer här:


Läs mer: Chililax på grönsaksbädd


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *