Carola har flyttat – visar upp nya huset

Carola, 51, har tidigare bott i Bromma men det var förra året som hon och kärleken Jimmy Källqvist, 47, berättat att de hittat ett nytt hus.Till en början var det hemligt var men efter några veckor stod det klart att Carola och Jimmy skulle flytta till Steninge Slottsby i Sigtuna.– Jag har hittat en alldeles fantastisk jullada som jag tänkte ha mina julkonserter i. Det var jakten efter den här ultimata julkonsertplatsen som förde mig till Steninge, har hon tidigare berättat för Expressen. Och nu har Carola tillsammans med familjen flyttat in i sitt nya hus.
Semester i ItalienTidigare i veckan var Carola på semester i Italien, men på Instagram visar hon nu hur hon har börjat bo i det nya huset. ”Hemma igen, just nu i en djungel då allt inte är på plats ännu. Då får jag ta mig ett varmt bad och hämta styrka från en elak hosta som blommade ut när vi landade på svensk mark”, skriver hon på Instagram. https://www.instagram.com/p/BhQwWBSFfOt/?hl=sv&taken-by=carolaofficiellPå bilderna syns det hur Carola ligger i ett bad, och på en annan bild visar hon ett rum som har en spegel, några växter och flera tavlor.På en tredje bild syns ett rum med ett stort fönster som visar hur artisten har en vacker sjöutsikt. 
LÄS MER: Carolas starka beslut – nu berättar hon Carola berättar också att hon har tagit med ”kärleksskylten” från huset i Bromma, en speciell skylt som hon har ställt på en dekorationsstege i hennes nya sovrum.”Mitt nya sovrum där allt känns orört och ser så vackert ut. I dag hänger min skylt på sned i morgonsolen och den fick följa med till mitt nya hem. Här kommer nya repor att begås och ny målarfärg att eventuellt strykas över men kärleken i sig kommer aldrig att förgås”. Berättar om känslorna inför flyttenCarola har tidigare berättat om känslorna inför flytten, när hon höll på att packa ner alla saker från sitt gamla hus i Bromma. – Man ömsar skinn varje gång. Det är bra, men man står i minnenas gator när man möter alla bilder som jag har tagit.Hon berättade vidare:– Det tar tid, men det är också viktigt. Det är ett sätt att både fira och stanna upp lite grann. Man ömsar skinn varje gång. LÄS MER: Carolas hemliga beslut med kärleken Jimmy

Se artikeln här:


Cred & Källa: Carola har flyttat – visar upp nya huset


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *