Bråk i förhållande?

Jag tänkte börja med att förklara att jag skriver den här tråden för att få input från andra, eftersom jag har fastnat lite i mitt eget ”tänk”. Jag älskar min bättre hälft och jag tänker inte dumpa honom (även om han kanske dumpar mig, det vet jag ju aldrig.) Vi har ett bra förhållande men så finns det naturligtvis problem också, och just nu känns det som att problemet är mig! Jag och min kille bråkar ibland, men det är alltid, alltid, alltid jag som blir arg på honom och aldrig tvärtom. Inte en enda gång har han blivit arg på mig, inte för någonting. Utan när det bråkas i vårt förhållande så är det alltid jag som är upprörd över något, och han förstår ingenting. I vartenda ett av våra bråk så hamnar vi nästan alltid runt samma kärna, med att jag frågar: ”Förstår du varför jag blir arg över det här?” och han svarar nästan alltid ”Nej, jag förstår inte alls.” Och då har jag funderat på sistone om det är jag som är helt orimlig och ställer helt orimliga krav på honom

Se artikeln här:


Bråk i förhållande?


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *