Blondinbella – Isabella Löwengrip @ Spotlife

Idag är jag riktigt glad. Jag besökte en hudläkare efter flera månaders väntan efter remiss. Jag hade planerat världens historia om hur acnen påverkar mig och att jag mådde psykiskt dåligt fastän jag inte gör det, bara för att jag skulle få det utskriver. Men hudläkaren kikade på min hy och skrev ut det på en gång utan att ens diskutera, jag fick världens chock! Så många år som jag har väntat och så många försök! läkarna har aldrig velat skriva ut det till mig av olika anledningar så jag har fått antibiotika, krämer och nu prevetivmedel Diane som har fungerat sådär

Läs mer:


Originalartikeln: Blondinbella – Isabella Löwengrip @ Spotlife


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *