bare Minerals Review

Ville tipsa er om dessa produkter ifrån bareMinerals som jag har blivit förälskad i! De är verkligen de bästa produkterna jag någonsin använt och jag rekommenderar dessa starkt! Jag har sedan 2 år tillbaka använt deras  sminkserie som jag också tycker väldigt mycket om, naturliga och bra för huden. ( Bare minerals summer bisque använder jag som concealer , Bare minerals SPF 15 light foundation, Bare Minerals Warm Radiance som puder och Bare Minerals Minerval Viel som en mattnade finish som får sminket att sitta kvar längre) Deep Cleansing Foamet är helt underbart att tvätta ansiktet med, den skummar och känns riktigt skön att ha på ansiktet, dessutom behöver man inte använda stor mängd utav den så även att flaskan ligger runt 500-lappen så räcker den i en evighet! Helt klart värt varenda krona, tror jag gav 450kr för den. 10 av 10 Den återfuktande cremen Purely Nourishing Creme tycker jag också är helt fantastisk. Jag har väldigt torr hy och brukar få använda upp många återfuktande cremer på nolltid.

Fortsätt läsa:


Originalartikeln: bare Minerals Review


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *