Avancerad scrub som gör skillnad

4VOO Deep Exfoliating Scrub

Vanligtvis brukar scrubkrämer bestå av någon form av slipande syra eller fysiska delar framställda kemiskt eller från naturen i form av bland annat valnötskärnor. 4VOO verkar då valt att gå en mellanväg mellan dessa och skapat något helt eget som inte känns när man plockar upp det från burken men väl på ansiktet känns det att någonting händer rent fysiskt! Och utan att ha någon före eller efter bild att jämföra mig med så kan jag konstatera att månaden med denna scrub gett resultat. Skillnaden skulle jag säga är exakt lika stor som innan jag började exfoliera huden med scrubkräm och efter att jag provade Boss Skins scrub! Och det mina vänner kändes som en revolution.

Resultatet, förpackningen, priset och produktens konsistens vittnar om att detta är en top of the line-produkt och det bevisas återigen av att 4VOO inte valt att parfymera sin scrub och att det inte krävs mycket vid varje behandling. Men trots att produkten är dryg så kan jag inte säga att den är den drygaste jag varit med om.

Postat i betyg 5, hudvård | Taggad 4V00, 4voo deep exfoliating scrub, aluminiumoxidkristaller, ansiktsskrubb, bäst i test, blandy, döda hudceller, essentiella oljor, fet hud, fina linjer, högsta betyg, microdermabrasion, scrubkräm

Läs mer:

Originalartikeln: Avancerad scrub som gör skillnad


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *