Auberginesallad med sardeller och mynta

4,3 av 5 stjärnor5 stjärnor66%4 stjärnor0%3 stjärnor33%2 stjärnor0%1 stjärna0%3 röster3 Måttlig LCHFMåttlig LCHF75% Fett16% Protein9% Kolhydrater9 g kolhydrater / portion Lätt 10 + 20 m10 minuter förberedelse20 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Auberginesallad med sardeller och mynta”,”description”:”Italieninspirerad sallad som bjuder pu00e5 fin su00e4lta och kru00e4mig mozzarella. Stru00e5lande god!”,”datePublished”:”2017-07-09T13:06:17+02:00″,”prepTime”:”PT10M”,”cookTime”:”PT20M”,”totalTime”:”PT30M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/auberginesallad-med-sardeller-och-mynta”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-439-eggplantsalad2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-439-eggplantsalad2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-439-eggplantsalad2.jpg”,”width”:2443,”height”:3664,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-439-eggplantsalad2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-439.jpg”,”width”:4635,”height”:3090,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-439-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Skiva auberginerna pu00e5 lu00e4ngden, pensla pu00e5 lite olivolja och salta.”,”2 Grilla dem i fem minuter eller mer pu00e5 varje sida i grillpanna eller pu00e5 utomhusgrillen tills skivorna fu00e5tt fin fu00e4rg och u00e4r riktigt mjuka. Vu00e4nd nu00e5gra gu00e5nger. Det gu00e5r ocksu00e5 bra att rosta auberginerna i ugnen pu00e5 cirka 225 grader, gu00e4rna med grillfunktionen pu00e5. Vu00e4nd efter halva tiden.”,”3 Blanda 1/2 dl olivolja, citronsaft och fu00e4rskpressad vitlu00f6k om du gillar det.”,”4 Hu00e4ll dressingen pu00e5 ett stort fat och lu00e4gg pu00e5 auberginerna. Lu00e5t dra nu00e5gon minut och vu00e4nd.”,”5 Skiva tomaterna och lu00e4gg till

Läs mer:


Läs mer: Auberginesallad med sardeller och mynta


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *