Antingen blir håret för kort eller för långt.. hjälp!

Tjena Jag har ett problem, de senaste åren har jag klippt mig med en vanlig trimmer och då blir mitt hår någonstans mellan 0.5-1 mm beroende på maskin och detta är lite för långt för min smak. Köpte en rakapparat för 3 veckor sedan, en Braun Series 3 Shave & Style 3000BT Rakapparat. Nu är mitt nya bekymmer att det blir för kort, blir i princip som att renraka och riktigt så modig är jag inte för att gå runt renrakad och känna mig bekväm. Nu till min fråga, finns det någon trimmer/rakapparat som håller kanske 0.2 mm eller ialf så det blir en kort "stubb". Alla förslag tas gärna emot.

Läs mer här:


Läs mer: Antingen blir håret för kort eller för långt.. hjälp!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *