”Aldrig blivit så förnedrad i mitt liv”

”Top model”-modellen ville bara ha en rolig utekväll med sina kompisar.
Istället ska hon ha blivit tafsad på och förnedrad av ”Fast and the furious”-stjärnan Sung Kang.
Nu talar hon ut i sin blogg.
– Det spelar ingen roll hur känd hen är, hen har inte rätt att bete sig hursomhelst. Modellen Ellinor Bjurström var ute med sina kompisar på en av Barcelonas finare ställen.
De satt inne på VIP-avdelningen när Sung Kang från ”Fast and the furious”-filmerna kom fram till dem. Efter en kort stund ska Sung Kang börjat ta på Ellinor Bjurström.
”Han tar sin hand runt min midja, vid/på min rumpa. Jag tycker inte att det är okej, jag vill inte bli tagen på, jag respekterar min pojkvän men inte bara det, utan jag tycker inte att NÅGON har rätt att bara gå fram och ta mig på rumpan”, skriver hon på sin blogg. LÄS OCKSÅ Bara 28 000 såg ”Top model”-stjärnan vinna
Ville kasta ut dem
Efter att Ellinor sagt ifrån dröjde det inte länge till en vakt kom fram och sa att hon och hennes vänner måste gå därifrån.
”Jag stod och förklarade för vakten att jag kände mig diskriminerad och kränkt. Att jag inte tycker att det är okej att han beter sig så bara för att han är känd. Jag sa att jag har respekt för mig själv och har all anledning till att säga till att jag inte ville att han skulle ta på mig eller så. Vakten svarade då ”okej, du får vara kvar, men du får inte lämna det här hörnet” och så pekade han på ett litet, litet inhägnat hörn på klubben.”
Till slut hamnade hon hos klubbens chef och förklarade för honom vad som hänt. Först när Ellinor Bjurströms vän förklarat att Ellinor har en blogg där hon ska ta upp händelsen erbjöd sig chefen att betala deras drinkar. Men fortfarande ansåg han att de inte fick närma sig Sung Kang och undrade vad hon hade gjort honom.
”Har inte rätt att bete sig hur som helst”
”Jag förstår mig inte på dagens samhälle. Jag trodde verkligen att världen hade kommit länge än så är i utvecklingen. Jag trodde att kvinnor var lika mycket värda och att killar inte kan ta för sig hur som helst. För mig är det en självklarhet, för mig är det obegripligt hur jag kan få skit och bli utkastad bara för att jag säger ifrån att jag inte vill bli tafsad på. Jag kände mig och känner mig fortfarande så sjukt diskriminerad och hjälplös bara för att jag är tjej och inte lika känd som han var.”
Ellinor Bjurström avslutar sitt inlägg med att säga att hon tycker att det är oacceptabelt att behandlas på det sättet bara för att hon sa ifrån.
”DET ÄR FEL. Jag vill att alla tjejer och killar där ute ska våga stå emot. Det spelar ingen roll hur känd hen är, hen har inte rätt att bete sig hur som helst. Våga säga emot, det är din rätt.” LÄS OCKSÅ PLUS Skandalerna bakom ”Fast & Furious”

Se artikeln här:


Cred & Källa: ”Aldrig blivit så förnedrad i mitt liv”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *