Ugnsbakad färskkorv med grönsaker

4,4 av 5 stjärnor5 stjärnor71%4 stjärnor14%3 stjärnor0%2 stjärnor14%1 stjärna0%7 röster7 Måttlig LCHFMåttlig LCHF72% Fett22% Protein5% Kolhydrater8 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 40 m5 minuter förberedelse40 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Ugnsbakad fu00e4rskkorv med gru00f6nsaker”,”description”:”Det u00e4r vu00e4ldigt praktiskt att laga korv i ugn. Man slipper oset och alla goda smakerna stannar i ru00e4tten. Riktigt bra blir det hu00e4r med fu00e4rsk chorizo och fu00e4rgglada gru00f6nsaker.”,”datePublished”:”2017-05-21T17:15:02+02:00″,”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT40M”,”totalTime”:”PT45M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/ugnsbakad-farskkorv-med-gronsaker”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-238-2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-238-2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-238-2.jpg”,”width”:2049,”height”:3073,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-238-2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-238.jpg”,”width”:3685,”height”:2457,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-238-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Su00e4tt ugnen pu00e5 200 grader och ta fram en stor ugnsfast form.”,”2 Dela squashen i lagom stora munsbitar. Skala och klyfta lu00f6ken. Vitlu00f6ken ska hackas eller skivas – inte pressas.”,”3 Lu00e4gg gru00f6nsaker och tomater i formen. Tu00e4rna osten i 2 x 2 cm-bitar och tryck ner bland gru00f6nsakerna

Läs mer här:


Läs mer: Ugnsbakad färskkorv med grönsaker


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *