Tonfisksallad med pocherade ägg

4,5 av 5 stjärnor5 stjärnor71%4 stjärnor7%3 stjärnor21%2 stjärnor0%1 stjärna0%14 röster14 Strikt LCHFStrikt LCHF84% Fett14% Protein2% Kolhydrater5 g kolhydrater / portion Lätt 10 + 10 m10 minuter förberedelse10 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Tonfisksallad med pocherade u00e4gg”,”description”:”Elegant salladsklassiker – hu00e4r med fru00e4sch tonfiskru00f6ra, pocherade u00e4gg och gru00f6nt! Smakar extra gott nu00e4r man har lite bru00e5ttom att fixa lunchen.”,”datePublished”:”2017-06-05T14:56:43+02:00″,”prepTime”:”PT10M”,”cookTime”:”PT10M”,”totalTime”:”PT20M”,”recipeYield”:”2 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/tonfisksallad-med-pocherade-agg”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/04/DD-401-tunasalad2-e1491213606171-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/04/DD-401-tunasalad2-e1491213606171-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/04/DD-401-tunasalad2-e1491213606171.jpg”,”width”:2909,”height”:4364,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/04/DD-401-tunasalad2-e1491213606171-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/04/DD-401-tunasalad-e1491213638675.jpg”,”width”:3711,”height”:2474,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/04/DD-401-tunasalad-e1491213638675-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Blanda den avrunna tonfisken med u00f6vriga ingredienser till ru00f6ran. Ru00f6ran kan med fu00f6rdel gu00f6ras i fu00f6rvu00e4g su00e5 smakerna hinner su00e4tta sig.”,”2 Pochera u00e4ggen genom att koka upp vatten, salt och u00e4ttika och dra upp en virvel i vattnet med en sked samtidigt som du fu00f6rsiktigt slu00e4pper ner ett knu00e4ckt ett u00e4gg.”,”3 Lu00e5t sjuda i 3 minuter och fu00e5nga upp med en hu00e5lslev. Gu00f6r ett u00e4gg i taget su00e5 de inte fastnar i varandra.”,”4 Servera med valfri sallad och nu00e5gra cocktailtomater. Ringla gu00e4rna extra olivolja vid serveringen.”],”recipeIngredient”:[”1 burk konserverad tonfisk i olivolja, avrunnen”,”100 ml stju00e4lkselleri, finhackad”,” 1/2 ru00f6dlu00f6k”,”150 ml majonnu00e4s”,”1 tesked dijonsenap”,” 1/2 citron, saft och zest”,”1 tesked salt”,”2 matskedar smu00e5 kapris”,”valfri mu00e4ngd gru00f6nsallad”,”2 matskedar olivolja”,”peppar, efter smak”,”cocktailtomat, till servering”,”4 u00e4gg”,”1 tesked u00e4ttika, 12%”],”nutrition”:”@type”:”NutritionInformation”,”servingSize”:”1 serving”,”carbohydrateContent”:”5 g”,”fatContent”:”93 g”,”proteinContent”:”35 g”,”calories”:”1,000 kcal”,”aggregateRating”:”@type”:”AggregateRating”,”ratingValue”:”4,5″,”reviewCount”:”14″,”bestRating”:”5″,”worstRating”:”1″,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Anne Aobadia”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/anne-aobadia”}Elegant salladsklassiker – här med fräsch tonfiskröra, pocherade ägg och grönt! Smakar extra gott när man har lite bråttom att fixa lunchen.Receptet →Inlägget Tonfisksallad med pocherade ägg dök först upp på Kostdoktorn.

Se mer här:


Läs mer: Tonfisksallad med pocherade ägg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *