Sylvia Vrethammars kärlek till två män


Problemet var att Sylvia på den tiden var gift med den i dag framlidne kapellmästaren Rune Öfwergård. LÄS MER: ”Hustrun lämnar Martin Timell” Men känslorna för Alex var för starka för att bara lämna därhän varpå Sylvia gick hem till maken – som hon haft en relation med sedan 60-talet – och erkände att hon hade förälskat sig i en annan man.– Jag kände direkt att något stort hade hänt. Jag tror det är en upplevelse av något bekant som gör att man känner en omedelbar gemenskap, och det gjorde jag, säger hon i Året Runt och fortsätter: LÄS MER: Silvias raseri mot den andra kvinnan – Jag och Rune hade ett jättebra liv. Men så träffade jag Alex och förstod att jag var i ett nytt kapitel av mitt liv

Se mer här:Originalartikeln: Sylvia Vrethammars kärlek till två män