Stora kritiken mot TV4 efter "Bonde söker fru" – Expressen


Linnea Åberg är en av Erik Bäckmans friare i ”Bonde söker fru”.

Efter sin medverkan i det populära programmet berättar hon att hon utsatts för näthat.

– I början så var jag ju jätteledsen. Jag tog ju till mig fast jag inte skulle ha gjort det, säger Linnea Åberg till Aftonbladet.

Samtidigt riktar hon kritik mot TV4 – och tycker att hon framställs på fel sätt.

Linnea Åberg var den tjej som gick längst i ”Bonde söker fru”, bland gris-bonden Erik Bäckmans friare. I förra avsnittet fick hon följa med Erik till Malta – på en romantisk resa.

Men ”Bonde söker fru”-deltagaren berättar nu att hon efter programmet har fått utstå flera elaka kommentarer på nätet och via sms.

Till Aftonbladet säger hon att tittare har varit väldigt hatiska.

– Senast i dag så fick jag kommentaren att jag var en tom barbiedocka. Personer har kallat mig för psykopat för att jag började gråta vid två tillfällen, säger hon till tidningen.

Kritisk mot TV4

LÄS MER: Så lurade Sigrid och Erik TV4

Samtidigt riktar även Linnea Åberg kritik mot TV4 och produktionen. Hon hävdar att hon framställs som svartsjuk i programmet – något som hon inte känner igen sig i.

– Det började med att jag var så öppen och direkt sa att jag var kär. Det har produktionen utnyttjat i alla avsnitt. De har verkligen fått en chans att få ut sitt drama, säger hon till Aftonbladet.

LÄS MER: Bonde-Sigrids ilska efter programmet

Sigrid och Erik berättade

I förra veckans program avslöjades det att Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra i smyg berättade för Linnea Åberg om deras natt ihop under den tidiga delen av årets program. Något som inte syntes i tv.

– De valde att berätta det innan resan. De berättade att det kommer visas att de sovit en natt tillsammans. De berättade verkligen i detalj, även fast de inte behövde göra det – det är ju inte min ensak, har Linnea Åberg tidigare sagt.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt läsa:Källa: Stora kritiken mot TV4 efter "Bonde söker fru" – Expressen