Sonia ser ut som en kopia av Kardashian


De pakistanska systrarna Sonia och Fyza Ali har över en halv miljon följare på Instagram.
Orsaken? Bilderna där de sminkar sig och efterliknar systrarna Kim Kardashian och Kylie Jenner.
Nu häpnar följarna över likheten och har svårt att se skillnad på vad som är original och kopia.De pakistanska systrarna Sonia och Fyza Ali skulle egentligen kunna vara helt vanliga systrar med ett gemensamt Instagramkonto. Men systrarna Ali har över en halv miljon följare och merparten av dem häpnar över systrarnas utseenden. De är nämligen kända för att vara kopior av kändissystrarna Kim Kardashian och Kylie Jenner.
Fyza är makeupartist och är utbildad av ingen mindre än personen som är ansvarig för Kim Kardashians sminkning. Systern Sonia är hennes provdocka och nu strömmar tusentals och åter tusentalspersoner till deras Instagram för att få se deras bilder där de ser ut som exakta kopior av Kim Kardashian och Kylie Jenner.
– Vårt mål från början var att nå ut till kvinnor och visa upp att man inte behöver ha en massa dyrt smink för att se glammig ut. Vi startade efterlikna kändisar och märkte efter några månader att vi fick mycket uppmärksamhet och fick allt fler förfrågningar om att göra fler Kardashian-bilder, skriver Fyza på sin hemsida.

LÄS MER: Svenske Robin är en kopia av Hunnam

På Instagram kan man se hur Sonia är sminkad som Kim, medan Fyza för liknande bilder som Kardashians lillasyster Kylie Jenner.
”Det här är så galet, ni är så lika”, och ”Är det Kim Kardashain?”, är en av alla återkommande kommentarer systrarna får på sina bilder.
Sonia berättar att hon brukar bli stoppad av okända människor på gatan som tror att det är Kim de möter.
– Jag har aldrig sett likheten mellan oss, men min familj och mina vänner säger att det finns en likhet, säger Sonia till BussFeed enligt Daily Mail.

LÄS MER: De har opererat sig till sina idoler – se kopiorna här
Samtidigt är systrarna Ali är defintivt inte de första som får följarna att gapa över likheterna med tv-systrarna.
I Sverige har bland andra ”Ex on the beach”-profilen Josephine Qvist fått höra om hur lik hon är Kim Kardashian.
– I början av ”Ex on the beach” skrev många att jag var lik henne, sedan har det blivit mer och mer. Folk kommer fram varje dag och säger att vi är lika. Så fort jag träffar nya människor så säger de ”Vet du vem du är lik?” och då vet jag exakt vad de ska säga, har hon tidigare kommenterat.
– Men det är bara roligt, hon är ju skitsnygg. Kim är ju känd för sitt utseende, så det är bara kul att jämföras med henne.

Läs mer här:


Cred & Källa: Sonia ser ut som en kopia av Kardashian