Snustorr känsla direkt


betyg 4

recension deodorant

Åhh wow. Den här roll-on deon ger en snustorr känsla direkt. Den håller hela dagen och förpackningen är inte lika bulkig som t.ex deo-sticks vilket gör den smidig att ha i resenecessären. Många kan vara väldigt känsliga under armarna men Old Timern utan aluminium och alkohol har aldrig gett mig några som. Det är ju 2017 nu så den är även paraben-fri.

Doften påminner tyvärr lite för mycket om godis, lyckligtvis är det ingen doft som märks när man väl rullat på sig den så din vanliga parfym kan få komma fram. Jag fattar retro-grejen (eller?). Dock tycker jag den här citro-myrten doften hör mer hemma i hårda (förmodligen?) gula karameller.

Det här kommer definitivt bli min rese-deo då behållaren är den minsta och händigaste jag någonsin haft i deo-väg. Kanske att jag testar Spice-varianten nästa gång.

testpiloterna

Se mer här:

Originalartikeln: Snustorr känsla direkt