Sanningen bakom Gina Dirawis politiska budskap


Gina Dirawi har hyllats för sina kläder i ”Idol 2017″.

Nu berättar hon om budskapet bakom sin t-shirt med prideflaggan.

– När folk kallar mänskliga rättigheter för ett politiskt budskap… det här är som det ska vara, säger hon.

Tillsammans med Pär Lernström leder Gina Dirawi ”Idol 2017″. Och programledaren är lika omtalad för sina – ibland hårda – skämt som för sina kläder.

Under den sjunde fredagsfinalen av ”Idol 2017″ bar programledaren en t-shirt från Gucci med prideflaggan tillsammans med texten ”Modern future”.

– Ja, det är någon slags prideflagga. Jag tyckte att det var en fin tröja, när folk kallar mänskliga rättigheter för ett politiskt budskap… det här är som det ska vara, säger Gina Dirawi och fortsätter:

– Jag tycker att det är fint och bra och ha med.

LÄS MER: Chris Kläffords succé – efter TV4:s historiska beslut

Finns det någon tanke bakom det?

– Jag tycker att det är en väldigt fin tröja och jag tycker att det är bra att ha med. Jag gillar budskapet. Det ska in lite mer.

Under programmet pikades Gina Dirawi för sina dyra kläder av jurymedlemmen Alexander Kronlund. Men programledaren slår tillbaka:

– Ska han säga? Han har också jättedyra saker. Men ja, det är påkostad och välarbetat, säger Gina Dirawi.

LÄS MER: Han tvingades lämna ”Idol 2017″

Det blev Noah Gerstenfeld som tvingades lämna ”Idol 2017″ och i sändning bröt deltagaren ihop i tårar. Efteråt stöttades han av Gina Dirawi, som tvingades avbryta sin intervju.

– Han var jätteledsen och det fattar man ju, det här är hans stora dröm och när det inte går hela vägen så gör det väldigt ont. Men det är som jag sa till honom efteråt, det tar inte slut. Det är nu arbetet börjar och det är det som kommer bevisa hur långt han kan gå.

– Det får göra ont och man får gråta men det betyder inte att det är slut och det är väldigt viktigt att säga det till idolerna så att de inte slutar.

Se artikeln här:


Källa: Sanningen bakom Gina Dirawis politiska budskap