Pernillas hemlighet – om okända brodern


Familjen Wahlgren är kända för att vara underhållare och musiker – alla utom en.
Nu berättar Pernilla Wahlgren om sin bror Peter Wahlgren som har valt ett liv utanför offentligheten – och om varför de inte träffar så ofta.
– Mina barn har träffat Niclas och Linus mycket mer än Peter, säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.De flesta känner till familjen Wahlgren – en familj som är kända för bland annat deras skådespeleri, artisteri och för tv-serien ”Wahlgrens värld”.
I serien får man främst följa Pernilla Wahlgren, 49, och hennes dotter Bianca Ingrosso, 22, i vardagen. Men även familjemedlemmarna  Benjamin Ingrosso, 20, och Oliver Ingrosso, 27, men även  Christina Schollin, 79, Hans Wahlgren, 80, Niclas Wahlgren, 51, och Linus Wahlgren, 41 skymtar också förbi då och då.

LÄS MER: Christina Schollins ilska – efter Pernillas ingrepp

Det finns dock en i familjen Wahlgren som inte står rampljuset, nämligen Peter Wahlgren, 54, som är den enda i familjen som inte valt en offentlig karriär.

I det senaste avsnittet av serien ”Wahlgrens värld” får tittarna dock följa med när Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Pernillas föräldrar när de besöker familjens okända medlem.
Peter Wahlgren har jobbar som valutahandlare i omkring 30 år, men valde för två år sedan att säga upp sig och börja arbeta som brandman, något Christina Schollin berättat för Hänt.

LÄS MER: Pernillas möte med nya flirten

I avsnittet berättar Pernilla Wahlgren att hon inte träffar sin bror Peter Wahlgren lika mycket som sina andra två bröder – något som helt enkelt beror på geografiska anledningar.
– Mina barn har träffat Niclas och Linus mycket mer än Peter. Det är eftersom han på senare år har flyttat till Dalarna och då blir det inte att man ses lika ofta, säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:


Cred & Källa: Pernillas hemlighet – om okända brodern