Per Holknekts stora lyxköp i Stockholm


Per Holknekt har slagit till på en lyxbostad.
Odd Molly-grundaren visar upp bostaden i en film på Instagram.
”Nu så älskling, dagen är här”, skriver Holknekt på Instagram.Per Holknekt, 56, har flyttat in i en lyxbostad i Djursholm utanför Stockholm. Entreprenören och Odd Molly-grundaren visar upp sitt lyxköp i en film på Instagram:
”Nu så älskling, dagen är här”, skriver han om inlägget.
Filmen är inspelad för en vecka sedan och visar när flyttlasset går till hans nya hem. Bostaden hade ett utgångspris på 14 miljoner kronor och utgör en del av en villa. Lägenheten är nyrenoverad och enligt mäklaren uppgår boytan till över 200 kvadratmeter.

LÄS MER: Linda, 40, är Per Holknekts nya kärlek

I oktober berättade Per Holknekt om sin förlovning med kärleken Linda Sjöström, 40.
”Vi har mötts sedan början på året. Inte träffats, utan mötts. På riktigt. Och ingen har någonsin fått mig att känna mig så vacker, viktig och fantastisk såsom du gör. För mig är det, och du, det största av allt”, skrev Per Holknekt på Instagram.
Friade till flickvännen
I sin kommentar på Instagram berättar Odd Molly-grundaren också om hur han friade till kärleken – och om hur hon sa ja.
”Jag fann mig plötsligt utan alternativ. Chanslös. Så jag frågade den oundvikliga frågan, efter en nervös månad, med ringar i hand: ‘Vill du gifta dig med mig?’ Du sa: ‘Ja Per, det vill jag’”, skriver Per Holknekt i inlägget och fortsätter:
”Älskade du, allt börjar nu. Allt förr var vägen hit. Jag är en mycket lycklig man”.

LÄS MER: Per Holknekt avslöjar orsaken till återfallet

Holknekt: ”Är dödskär”
Per Holknekt ville inte kommentera förlovningen vidare, men i början av september i år berättade han för Expressen att han hade en ny kärlek i sitt liv.
– Jag är dödskär. Hon är fantastisk och har full förståelse för min dryckesproblematik. Hon tar hänsyn, visar respekt det är jättebra. Vi flyger under radarn, har inget behov av att vara med på samma fotografier. Hon älskar mig som jag är, tycker att jag är fantastisk, sa han då.
Expressen har sökt Per Holknekt om bostadsköpet.

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Per Holknekts stora lyxköp i Stockholm