”Miss Universum”-värden vill be om ursäkt i tv-show


Steve Harvey, värden för Miss universum, söker fortfarande förlåtelse från Miss Colombia Ariadna Gutierrez.
Idag måndag och imorgon tisdag gästar hon och Miss Universum Pia Alonzo ”The Steve Harvey show”, för ett personligt förlåt – och ett avslut. Det har nu gått en månad sedan den kända Miss Universum-tabben ägde rum. Steve Harvey, värden under Miss Universum, utannonserade fel vinnare i finalen och Miss Colombia, Ariadna Gutierrez, fick lämna ifrån sig titeln Miss Universum. Vinsten gick istället till Miss Philippines Pia Alonzo. Steve Harvey har sedan dess försökt att bli förlåten av Ariadna, bland annat via sociala medier.
Harvey har nu som bot på sin gärning bjudit in de båda skönhetsdrottningarna till The Steve Harvey show, enligt Marie Claire. Programmet kommer att sändas i ett två episoder långt specialprogram under måndag och tisdag.

Be om förlåtelse
Temat är ”Miss Universum – the truth” och meningen är att Steve Harvey ska få ännu en chans att be Ariadna om förlåtelse personligen.
–Det här har orsakat många sömnlösa nätter för mig, säger Harvey i förhandsvisningen av programmet. – Jag ville inte göra några intervjuer förrän jag kunde prata med de två som blivit påverkade mest, Pia och Ariadna. Det spelar ingen roll hur tufft det har varit för mig, Jag kan inte inte ens föreställa mig hur det har varit för dem. Det här kommer ge mig en chans för att få ett avslut.

”Låt oss gå vidare”
Aridana kommer, enligt People att gästa i den andra episopden. Huruvida Ariadna kommer att förlåta Harvey eller inte framkommer inte i förhandsklippet. Däremot Miss universum Pia Alonzo säger i klippet från första episoden;– Låt oss gå vidare, vi kan väl bara vara glada.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: ”Miss Universum”-värden vill be om ursäkt i tv-show