Marianne Mörcks stora saknad efter Lill-Babs


Säsongen tre av ”Bonusfamiljen” har börjat spelas in.
Nu berättar Marianne Mörck första dagen på jobbet och om saknaden av kollegan Barbro ”Lill-Babs” Svensson.
– Det var märkligt utan Barbro, säger hon till Aftonbladet.Barbro ”Lill-Babs” Svensson inledde karriären med att sjunga ”Är du kär i mej ännu Klas-Göran” och avslutade den med ett lesbiskt bröllop i den hyllade tv-serien ”Bonusfamiljen”.
Nu har inspelningen av den tredje säsongen av SVT-succén dragit i gång och i måndags gjorde Marianne Mörck, 68, sin första dag på jobbet. I ”Bonusfamiljen” spelar Marianne Mörck karaktären Birgitta som i slutet av andra säsongen gifte sig med Lill-Babs karaktär Gugge.

LÄS MER: Lill-Babs är död – blev 80 år

Planen var att Lill-Babs skulle ha medverkat även i den tredje säsongen av ”Bonusfamiljen” men på grund av den folkkära artisten och skådespelarens borgång för en dryg vecka sedan måste manus nu skrivas om.

Marianne Mörck berättar för Aftonbladet att det var tungt att återvända till jobbet utan Lill-Babs.
– Nu är det en nya era med nytt team. Det var märkligt utan Barbro. Det var stora, varma, hårda kramar och ”åh, vad roligt att se dig”, men saknaden av Barbro var stor och det kändes i kramarna. Hon var närvarande i varenda kram, säger Marianne Mörck till tidningen.
Vad som ska hända med karaktärerna Gugge och Bigge är fortfarande oklart, berättar Marianne Mörck.
– Nej, jag vet inte. Jag vet inte ens vad som händer med Bigge.

LÄS MER: Lill-Babs planerade för en sommarturné

Det var i början av mars som Barbro ”Lill-Babs” Svensson lades in på sjukhus efter att ha drabbats av akut hjärtsvikt. Förhoppningen var att hon snabbt skulle tillfriskna och kunna återvända till jobbet.
Men så blev det inte. På sjukhuset konstaterade läkarna att Lill-Babs drabbats av cancer och bara veckor efter att hon lades in somnade den folkkära artisten in.
Lill-Babs blev 80 år gammal.Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Marianne Mörcks stora saknad efter Lill-Babs