Linda Lindorffs orimliga bilresor i Bonde söker fru – Aftonbladet


Foto: Daniel Olsson, TV4

Jag har tänkt på en sak angående Bonde söker fru! Säsongen börjar gå mot sitt slut nu och de flesta av bönderna verkar ha fått uppleva någon form av kärlek. Eller de har iallafall fått en gratisresa till Malta och hånglat lite på stranden som kåta 16-åringar på sin första språkresa.

Min reflektion idag handlar om Bonde söker fru och klimatet! Om ni inte redan visste det så handlar Bonde söker fru väldigt mycket om att Linda Lindorff åker SUV långa sträckor kors och tvärs över Sverige som om det inte fanns någon morgondag.

Det är inte ovanligt att Linda Lindorff åker 40 mil enkel väg för att få en kopp kaffe och sen drar direkt. Hon får inte ens påtår! Igår så åkte hon till exempel upp till Per och Carola i Jämtland för att prata med dem i cirka tre minuter under tiden som de målade ena gaveln på huset. Den här gången fick hon inte ens fika! Det var ungefär såhär:

Hej!

*Pär spelar överraskad*

Nä men tjenare Linda, är du här?

Ja det är jag. Och ni målar ser jag!

-Ja…

Ska man inte stå närmare varann om man är nykär?

Jo……

*Pär ger Carola en tafflig kyss*

-Ni ska till Malta förresten. Det blir väl trevligt?

-Ja jo. Det är kul att resa.

-Ha det så bra så hörs vi sen, hejdå!

Och sen burnar hon iväg till Stockholm igen!!! 80 mil för lite trevande kallprat. Rimligt!

Det minsta Per hade kunnat göra var väl att iallafall bjuda på lite kaffe och dopp? Kanske till och med en lunch? Det äter man väl även i Jämtland? Det här är under all kritik om ni frågar mig.

Eller så är det Linda som har bråttom tillbaka till Stockholm för att gå på en dansträning trots att Let’s Dance är över sedan flera månader tillbaka. Jag vet faktiskt inte. I vilket fall som helst så är det inte speciellt klimatsmart. Skärpning TV4!

Fortsätt att läsa här:Källa: Linda Lindorffs orimliga bilresor i Bonde söker fru – Aftonbladet