Linda Lindorff varnar för "Bonde söker fru" – Expressen


Nu varnar programledaren Linda Lindorff tittarna för onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” – där en deltagares kärleksförklaring möts med kyla.

”Detta gör ont inte bara hos den som upplever det – ni kommer att känna smärtan också”, varnar hon tittarna för i ett blogginlägg.

Årets säsong av ”Bonde söker fru” har bjudit på flera överraskningar. De båda bönderna Sigrid Bergåkra och Erik Bäckman spenderade en natt tillsammans och i förra veckans avsnitt tog Sigrid Bergåkra det okonventionella beslutet att skicka hem alla sina friare. I stället valde hon att satsa på en företagsledare i byggbranschen.

Nu går Linda Lindorff ut på sin blogg och varnar för onsdagens avsnitt – som hon lovar kommer att innehålla en sekvens med obesvarad kärlek mellan två deltagare.

LÄS MER: Ångrar sin med verkan i ”Bonde söker fru” efter mordhoten.

Efter att först ha hyllat kärleken och kraften i att älska varandra, byter inlägget ton, då det börjar handla om obesvarad kärlek och hur ont det kan göra:

”På onsdag kommer ni att få se det och jag varnar er för detta gör ont inte bara hos den som upplever det – ni kommer att känna smärtan också”, skriver Linda Lindorff, och berättar om vad hon såg under inspelningen:

”Jag stod inne i huset och såg, jag hörde inte det som sades, jag bara såg men det räckte för att jag skulle börja gråta. Det var nästan värre att bara se och inte höra för kroppsspråket sa allt och det var som en konstig film utan ljud där man bara väntar på att nån ska säga nåt, göra nåt, rädda den där personen som så uppenbart precis fått sitt hjärta krossat. Det smärtar. Tyvärr är det ju så i livet men fy vad det gör ont!”, skriver hon.

LÄS MER: Linda Lindorff hyllar Bonde-Sigrids beslut

Men hon påpekar att det inte bara blir tragedier i avsnttet. Lite kärlek finns det trots allt plats för.

”Det är MYCKET kärlek på onsdag, men jag tänker framför allt på en av våra tjejer. Det är så laddat, så efterlängtat och så härligt det man får se att jag får gåshud. Jag är så lycklig av att få vara med om det detta år efter år”, skriver hon.

Fortsätt att läsa här:Källa: Linda Lindorff varnar för "Bonde söker fru" – Expressen