Linda Lindorff berättar hemligheten i "Farmen" – Expressen


Gutta tvingades lämna över sitt uppdrag i ”Farmen”.

Nu berättar Linda Lindorff att en av bönderna från ”Bonde söker fru” var aktuell som han ersättare.

”Vore det inte att det spelades in i Småland så hade ni fått se bonden Stefan Hildingsson från Bonde söker fru i rutan, skriver hon i sin blogg.

Gutta Andersson, 61, känd från ”Farmen” tvingades lämna programmet på grund av hälsoproblem. Efter att ha varit en given karaktär i programmet i 16 år gör han i år endast ett inhopp.

Nu berättar programmets tidigare programledare Linda Lindorff att en av bönderna som varit med i ”Bonde söker fru” kunde ha tagit över rollen i ”Farmen”.

”Vore det inte att det spelades in i Småland så hade ni fått se bonden Stefan Hildingsson från Bonde söker fru i rutan, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

”Han blev nämligen tillfrågad att ta över efter Gutta. Nog hade det väl varit underbart!”

LÄS MER: Profilen kan inte gå – TV4 tvingas göra om

Linda Lindorff var själv programledare för ”Farmen” under många år men valde 2014 att lämna programmet. I sin blogg avslöjar hon nu att hon är öppen för att komma tillbaka om det skulle bli aktuellt med en vintervariant med Stefan i Helsingland.

”Jag har ju varit programledare i flera år för Farmen men fick till slut tacka nej eftersom hela sommaren försvann då jag ju även gör Bonden men ja en vintervariant ihop med Stefan i Hälsingland – ja tack gärna”, skriver hon.

Stefan Hildingsson var en av deltagarna i ”Bonde söker fru” 2015 tillsammans med Marcus Andersson, Pontus Hugosson och Daniel Johansson.

Gutta berättade nyligen hur han under en period tampats med sviktande hälsa.

I en intervju med Hänt berättar Gutta att han hittade en knöl i halsen 2013 som visade sig vara cancer. Därefter påbörjade omedelbar behandling med strålning och cellgifter.

– På två månader gick jag ner från 115 till 70 kilo. Nu har jag gått upp del och ligger på vettiga, berättade han för tidningen.

LÄS MER: Gutta försvann helt – efter kollapsen

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt läsa:Källa: Linda Lindorff berättar hemligheten i "Farmen" – Expressen