Leonora Vilhelmsson dejtar igen – efter tuffa uppbrottet – Expressen


Tv-bonden Leonora Vilhelmsson har gett sig in i dejting-livet igen.

Det avslöjar hon efter svåra uppbrottet från fästmön Louise Eriksson.

”Jag mår väldigt bra och jag dejtar”, skriver hon i ett sms.

Leonora Vilhelmsson, 41, medverkade i TV4:s ”Bonde söker fru” 2017. Men bara efter ett avsnitt valde hon att lämna programmet. Hon hade redan hittat kärleken i en av sina brevskrivare – Louise Eriksson, 28. Paret förlovade sig och flyttade ihop men ganska snart gick de skilda vägar. Nu berättar skogsbonden att hon har börjat dejta igen.

”Jo det stämmer att jag mår väldigt bra och jag dejtar. Men som jag skrev i bloggen så är jag supersingel och inte paxad (än) snygg, sexig och singel alltså”, skriver Leonora i ett sms.

På sin blogg utvecklar Leonora Vilhelmsson hur sin nuvarande relationsstatus ser ut efter att ha fått frågan på Instagram.

”Hon undrade om det var läge att fråga efter en dejt. Svaret blev att jag är Supersingel, jag är inte paxad än, men jag dejtar på i ett bra tempo vilket gör att det känns väldigt hoppfullt gällande en förändring på min relationstatus. Men alla dörrar är fortfarande öppna.” skriver hon på sin blogg.

LÄS MER: De söker kärleken i ”Bonde söker fru”

När Leonora Vilhelmsson bröt upp från fästmön Louise Eriksson skrev Linda Lindorff, programledaren för TV4:s ”Bonde söker fru”, om det på sin blogg. Lindorff skrev att det förlovade paret hade bokat en kyrka för bröllop och frågat om hon kunde vara toastmaster.

– Jag var säker på mina känslor för henne så för mig gick det inte för fort. Jag var helt trygg i en framtid med Louise och jag var redo att satsa allt, sa Vilhemsson då.

Vidare berättade hon då att det svåra uppbrottet inte hade fått henne att tappa tron på kärleken.

– Kärlek är vacker och vi är inte skapta för att leva ensamma. Det kommer krävas en väldigt speciell kvinna om hon ska komma in på djupet i mitt hjärta.

LÄS MER: Avslöjar hemligheten – därför gjorde paret slut

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:Källa: Leonora Vilhelmsson dejtar igen – efter tuffa uppbrottet – Expressen