Lättapplicerad pomada


betyg 4

recension percy nobleman pomade

Först när jag kom in i världen av pomador så trodde jag först det var ett skämt. jag trodde helt enkelt att det inte var något annat än sörja. Efter att ha googlat runt lite efter bilder med pomador så började jag förstå vad en pomada varför någonting. En pomada är oftast en vattenbaserad produkt som funkar allra bäst till wet looks, så som old fashion och rockabilly. En stil som jag själv tycker mycket om. Det finns enligt mig två olika sätt att använda en pomada. Antingen i vått hår och låta det torka själv eller föna sedan applicera i torrt hår.

Eftersom det är wet looken som är den vanligaste så tänkte jag att vi kör på den idag!

recension percy nobleman pomadePercy Nobleman är ett gediget märke som levererar kvalité och deras pomada som jag ska testa idag är inget undantag. Om vi börjar med burken så ser den ut som de flesta av Percys hårprodukter nämligen i en rund aluminium burk, vilket jag älskar! Stilren och snygg. Öppnar vi så hittar vi en orange pomada som luktar väldigt gott. Det finns i och för sig inte många pomador som luktar illa men den här är en av de bästa jag luktat på. Konsistensen är fast men ändå tillräckligt krämig och lätt jag jobba med i handflatorna och lika så lätt att applicera.

recension percy nobleman pomade

Stylingprocessen var lätt då jag applicerade i blött hår och kammade med en vanlig kam och sedan lät jag det torka medans jag kollade lite på tv. När det sedan torkat drog jag fingrarna igenom för att bryta upp det lite och vips så hade jag en inte alls så dålig frisyr. På burken står det medium shine och medium hold. Jag kan lugnt säga att det stämmer. Jag själv är inte ett jättestort fan av extremt glansiga produkter så denna är perfekt för mig. Medium hold tycker jag är lagom när det kommer till alla pomador med tanke på min hårlängd. Det enda jag kan klaga på är känslan när det torkat, det är fortfarande lite näst intill flottigt. Det kan vara så att det bara jag som inte är van vid pomador men det sänker betyget ett snäpp. Överallt en bra produkt som håller måtten.

testpilotsrecension

Fortsätt att läsa här:

Originalartikeln: Lättapplicerad pomada