Läkaren kliver fram – avslöjar hemligheten


Sångerskan Janet Jackson ska ha fått ett barn som tonåring – men hållit det hemligt.
Det berättar skandalläkaren Conrad Murray, som fängslades efter Michael Jacksons död, i en ny bok.
Barnet ska ha adopterats bort efter att ha fötts under stort hysch-hysch.Läkaren Conrad Murray ska ha varit en av världsstjärnan Michael Jacksons mest förtrogna. Han dömdes också för sin inblandning i Michael Jacksons död och avtjänade två år i fängelse av ett fyraårigt straff.

LÄS MER: Janet Jackson gravid – berättar för familjen

Tiden i fängelse avtjänades på en anstalt där James DeBarge, tidigare make till Michael Jacksons syster Janet Jackson samtidigt avtjänade ett straff.
Där ska James DeBarge ha öppnat sitt hjärta för Conrad Murray och berättat att han är pappa till ett barn som Janet Jackson fött i hemlighet.
Det framkommer i en ny bok som skandalläkaren skrivit, berättar Radaronline.
I ett brev daterat 3 maj 2012, ska James DeBarge ha skrivit:
”Conrad, jag kan inte hålla det inombords längre. Jag har fått besked om att jag fick en dotter medan jag var tillsammans med Janet. Jag har alltid känt att en del av mig varit saknad. Nu förstår jag varför”.

James DeBarge hävdar att dottern, som i dag är vuxen, ska ha adopteras bort efter att ha fötts i hemlighet, och nu visat intresse att vilja lära känna sin far,
”Jag är så förväntansfull”, säger James DeBarge som samtidigt hävdar att han inte alls är upprörd över att Janet Jackson hemlighållig kärleksbarnet för honom.
”Jag är tacksam och överlycklig”, skriver han.
James DeBarge gifte sig med Janet Jackson 1984 innan de snabbt skilde sig året efter. Hon var 18 år vid tidpunkten för giftermålet, han var två år äldre.

LÄS MER: Janet Jacksons besked – efter cancerryktet

I oktober i år blev det känt att Janet Jackson, i dag 50 år gammal, är gravid.
Ryktet om graviditeten uppkom i samband med att världsstjärnan ställde in sin världsturné ”Unbreakable”.
– Jag känner att det är viktigt at ni får höra det från mig först. Min man och jag planerar att starta familj. Så jag kommer att skjuta upp turnén. Jag hoppas att ni förstår att det är viktigt för mig. Men jag har inte glömt er och kommer att fortsätta turnén så snart jag kan, sa hon i ett filmklipp då.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:


Cred & Källa: Läkaren kliver fram – avslöjar hemligheten