Kålrabbisallad

5 g18 ”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Ku00e5lrabbisallad”,”description”:”Ku00e5lrabbi u00e4r en lu00e5gkolhydratvu00e4nlig och krispig rotfrukt som u00e4r fullproppad med vitaminer och kan anvu00e4ndas som potatis men u00e4ven ru00e5 i sallader och som hu00e4r i coleslaw.”,”datePublished”:”2017-08-31T13:10:49+02:00″,”prepTime”:”PT0M”,”cookTime”:”PT10M”,”totalTime”:”PT10M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/kalrabbisallad”,”recipeCategory”:”Sidoru00e4tt”,”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-23-2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-23-2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-23-2.jpg”,”width”:2799,”height”:4199,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-23-2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-23.jpg”,”width”:4255,”height”:2837,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-23-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Skala ku00e5lrabbin med en vass kniv eller potatisskalare. Hyvla och strimla fint och lu00e4gg i en sku00e5l.”,”2 Salta och peppra och blanda i majonnu00e4sen samt eventuellt hackade fu00e4rska u00f6rtkryddor.”,”3 Servera som sidoru00e4tt till stekt ku00f6tt och fisk eller korv.”],”recipeIngredient”:[”500 g ku00e5lrabbi”,”0,2 liter majonnu00e4s”,”salt och peppar, efter smak”,”2 matskedar fu00e4rsk gru00e4slu00f6k, finhackad”],”nutrition”:”@type”:”NutritionInformation”,”servingSize”:”1 serving”,”carbohydrateContent”:”5 g”,”fatContent”:”52 g”,”proteinContent”:”3 g”,”calories”:”500 kcal”,”aggregateRating”:”@type”:”AggregateRating”,”ratingValue”:”4,4″,”reviewCount”:”18″,”bestRating”:”5″,”worstRating”:”1″,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Anne Aobadia”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/anne-aobadia”} Kålrabbi är en lågkolhydratvänlig och krispig rotfrukt som är fullproppad med vitaminer och kan användas som potatis men även rå i sallader och som här i coleslaw. Receptet → Inlägget Kålrabbisallad dök först upp på Kostdoktorn.

Fortsätt läsa:


Läs mer: Kålrabbisallad


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *