Jennifer Garner om skilsmässan från Ben Affleck – och barnflickan


Jennifer Garner och Ben Affleck skilde sig i juni förra året.
I samma veva ryktades det om att Affleck hade en affär med barnflickan.
Nu öppnar Garner upp om skandalen.
– Vi hade varit separerade i månader innan jag ens hörde talas om barnflickan. Hon hade ingenting att göra med skilsmässan, säger hon till Vanity Fair. Det var i slutet av juni förra året som Jennifer Garner, 43, och Ben Affleck, 43, gemensamt gick ut och berättade att de hade gått skilda vägar.
Då sa ex-paret att de inte kommer att ge några fler kommentarer kring skilsmässan, men nu väljer Jennifer Garner att prata om uppbrottet i Vanity Fair.
– Det var ett riktigt äktenskap. Det var inte för kamerorna och jag prioriterade verkligen att stanna i det, men det fungerade inte, säger hon till tidningen.
vill slippa alla minnen – säljer hemmet Ex-paret säljer lyxvillan – för 375 miljoner

Under sitt tio år långa äktenskap fick de barnen Violet, 10, Seraphina, 7, och Samuel, 3. Kort efter att skådespelarparet annonserade sin skilsmässa kom uppgifter på att Ben Affleck dejtade deras barnflicka.
Nu säger Jennifer Garner att hon och Affleck hade varit separerade i flera månader innan barnflickan kom in i bilden.
– Hon hade ingenting att göra med skilsmässan. Hon var inte en del av ekvationen. Dåligt omdöme? Ja, säger hon till Vanity Fair.
Vidare säger hon att det jobbigaste av allt var att förklara för barnen var deras barnflicka tog vägen.
– Det är inte så bra för barnen när en barnflicka försvinner från deras liv. Jag var tvungen prata med dem om vad ”skandal” betyder, säger hon.
affären med barnflickan: ”Det största sveket” Garners attack efter otroheten

Läs mer:


Cred & Källa: Jennifer Garner om skilsmässan från Ben Affleck – och barnflickan