Idol satte stopp för Liams kärlek – Expressen


Liam Cacatian blev lämnad för att han var med i ”Idol”.

Nu berättar han att han var nära att hoppa av programmet – och sms:et som förändrade allt.

– Jag kände att jag kanske borde skita i ”Idol”, säger han.

Det var under den förra veckans fredagsfinal som programledaren Pär Lernström frågade vilka av de kvarvarande idolerna som är singlar – och vilka som har det komplicerat.

LÄS MER: Idolerna i uppror efter sågningen av Nicole

Då blev stämningen lite tryckt. Inte minst efter att Nicole Touma frågat om hon får berätta om Adrian Jonassons romans, vilket fick många att spekulera i att Nicole Touma och Adrian Jonasson har en romans.

Nu reder Liam Cacatian ut det hela.

– För alla som inte förstår det kan jag förklara den lilla förvirringen där. Nicole kan absolut inte hålla hemligheter, hon är sämst på det. Adrian, jag vet inte om han blir sur på mig nu, men jag tycker inte det är en hemlighet längre, säger Liam Cacatian och fortsätter:

– Adrian har något med någon annan. De säger själv att de inte har någonting men du ser ju själv, de är svingulliga.

Det är någon som har varit med i programmet?

– Någon som har varit med. Men det är inte Nicole och det är ingen som är kvar längre. Men han har i alla fall hittat någon. De är två favoritpersoner de två, så jag är glad att de har hittat varandra. Nicole har absolut ingen romans med någon i tävlingen, hon var bara en liten skvallerbytta.

Liam Cacatian berättar också varför han räckte upp handen när Pär Lernström ställde frågan om någon har det komplicerat.

– Grejen med mig, att jag räckte upp handen när de frågade om det var någon som har det komplicerat. Jag vet inte om folk kommer ihåg det men jag snackade om att jag skulle sjunga en låt för en tjej när jag körde Norlie & KKV och det är samma tjej jag pratar om, säger han och fortsätter:

– Direkt när jag berättade att jag skulle vara med i ”Idol” så fick jag den vibben direkt, att det var något som gick snett. Dagen efter när jag vaknade hade jag ett jättelångt meddelande på sms där hela sms:et handlade om att hon inte kunde fortsätta prata med mig eller vara med mig. Att det inte finns någon framtid för oss på grund av mitt yrke.

LÄS MER: Charlie om stödet till Nanne Grönvall

Hur kändes det?

– Det sög ju. Kärlek kan vara jobbigt. Kärlek kan vara det bästa som finns men kärlek kan också vara det sämsta som finns. Jag tyckte ju om tjejen jättemycket så efter ett tag kände jag att jag kanske borde skita i ”Idol”. Man blir ju helt konstig i huvudet av kärlek, det var kanske en tanke som flög förbi.

Fortsätt läsa:


Källa: Idol satte stopp för Liams kärlek – Expressen